Hvem er vi

Jeg hedder Rene Agergaard, og har startet HrHobby den 1/10 2015, da jeg blev træt af at gå ledig. Man kan sige, at mit liv var gået i hårdknude som en rulle garn.

Min kone hedder Heidi Agergaard, og arbejder hver 2. uge som fast nattevagt, hun hjælper til i butikken næsten hverdag, laver 3d kort, broderer og andre håndarbejdsting.

Jeg havde så i den forbindelse håbet på, at banken ville låne os lidt opstartskapital, for så meget er der jo heller ikke på kistebunden efter 2 års ledighed. Men det ville de desværre ikke, så alt er skabt fra egen lomme, og i dag giver det en fed følelse.

Jeg havde i 2013 lavet et bachelorprojekt omkring det at åbne en forretning med garn m.m. i Vollsmose, men jeg havde lagt det i en skuffe, for efter skolen skulle jeg jo ud og tjene penge. Men efter 2 år med afslag og følelsen af, at være stemplet fordi man stod uden arbejde og oveni en konstateret sukkersyge i sommeren 2015, blev der sat nogle tanker i gang om, at skulle jeg starte for mig selv, måtte det være nu. Derfor besluttede vi os for at kaste os ud på dybt vand og starte selv. Vi har ikke fortrudt det, jeg har også været heldig, at jeg har en kone, der støtter mig hele vejen og er kreativ med broderi og 3d kort. Det har ikke gjort det nemmere, at jeg er ordblind, men jeg tænker, at det ikke skal stoppe mig, så må tingene bare tage lidt længere tid.

Jeg har hørt fra andre, at jeg kan være en inspiration, så det håber jeg, at min historie kan være. Ved siden af at være startet for mig selv, har jeg også smidt 20 kilo på grund af nødvendig kostændring og mere motion, når man får sukkersyge.